Tabiat bir san'at-ı İlahiyedir, Sani olamaz...Bir kitabet-i Rabbanîdir, kâtip olamaz... Bir nakıştır, nakkaş olamaz. Bir defterdir, defterdar olamaz. Bir kanundur, kudret olamaz. (Lem'alar)

21 Nisan 2011 Perşembe

“ İZCİLER YARDIM SEVERDİR”

BAFRA İZCİLERİNDEN KÖY OKULLARINA GİYECEK VE AYAKKABI YARDIMI
Bafra İzcileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında “ İzci Yardımseverdir” ilkesi doğrultusunda  Ortadurak, Müstecep, Çetinkaya ve Kanberli İlköğretim okullarında okuyan  ihtiyaç sahibi  107 öğrenciye giyim ve  ayakkabı yardımı yapıldı. İlçe İzci Kurulunun oluşturduğu komisyon okulları ziyaret ederek giysi ve ayakkabıları teslim ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yapılan bu yardımla öğrenciler sevindirildi.

Hediyelerimizi dağıtmaya Çetinkaya'dan başladık. (Okul Müdürü İsmail KOPARAN)
BAFRA  İLÇESİ İZCİ KURULU Başkan; Mustafa KÖKSALAN, komisyon üyeleri; Kızılırmak İlköğretim Okulu İzci lideri Murat ATMACA, Atatürk İlköğretim Okulu izci lideri Aydın KAYAR,  Fatih İlköğretim Okulu İzci lideri Yılmaz COŞKUN, Kanberli İlköğretim Okulu İzci lideri Hüseyin YAVUZ, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu izci lideri Kemal BOYALICI’dan oluşmaktadır.

Müstecep'te Okul Müdürümüz bize yanıç ziyafeti verdi. (Okul Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU)
   
(Okul Müdürü Hamdi KORKMAZ)
Bize ayakkabılarda indirim yapan Bafra Ayakkabı Dünyası'na ve giysilerde indirim yapan Fatih Giyim'e teşekkür ediyoruz.
Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk her şeye değdi doğrusu. Ayrıca lider yardımcım Bahri KURT her zaman olduğu gibi yine yanımda.

4 yorum:

  1. Değerli hocam çocukları şimdiden faydalı işlerin içinde vede güzel şeyler öğreterek topluma kazandırırsak ileridede böylece devam eder inancındayım,bu güzel etkinliklere katılanları ve maddi yönden destek olanları kutluyorum.Herşey gönlünüzce olsun.Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Saygıdeğer hocam,% 50 hibe destekli arı kovanı dağıtma olayı 2 yıldır sadece Kocaeli bölgesinde icra ediliyor,Gebze Bal üreticileri birliği başkanı Sayın Kadir Gürkan bey aynı zamanda il genel meclis üyesi,beraber görev yaptığı Gölcük İl genel meclis üyside aynı vasıfta olunca bu fikir ortaya çıktı,tüm illerimize yaygınlaşması dileklerimle saygılarımı iletiyorum.Hoşca kalın.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Murat Bey,
    Bazı şeyler temenniden de ileri gitmesi gerekiyor, temenniden ilerisi ise eylem! Eylemlerimiz hem başkalarının eylemlerine ilham verir hem de biz eylemlerimizin güzelliği ile tatmin oluruz. Bu güzel eylemlerinizin ve eylemlerimizin devam etmesi ümidiyle...

    YanıtlaSil
  4. İlhami Bey teşekkür ederim. Gebze'deki bu uygulamayı Bafralı arkadaşlarıma duyuracağım. Güzel örnekler yayılmalı. Her şey gönlünüzce olsun.
    Cafer Bey teşekkür ediyorum. Bafra'da izcilik faaliyetlerini sürdüren arkadaşlarım çok gayretli. Çok güzel bir ekibimiz var. Her şey gönlünüzce olsun.

    YanıtlaSil