Tabiat bir san'at-ı İlahiyedir, Sani olamaz...Bir kitabet-i Rabbanîdir, kâtip olamaz... Bir nakıştır, nakkaş olamaz. Bir defterdir, defterdar olamaz. Bir kanundur, kudret olamaz. (Lem'alar)

19 Kasım 2011 Cumartesi

Bafra'da Hayat Spor Merkezi

Fazla kilolarımdan kurtulmak amacıyla, Hayati Önem ve Ertuğrul Bayar hocalarımızın eşliğinde çalışmalara başladık.
94.5 kg ile başladık, bir ayda 3 kg verdik. Hedef sağlıklı yaşamak.


Şampiyon yeğenim Hüseyin.

 Fotoğraflar kardeşim Vahit'in oğlu Hüseyin tarafından çekilmiştir.




 İdman programımız bittiğinde işte bu hale geliyoruz.
Hayat Spor Merkezi içersinde step, aerobik, platez, bölgesel kilo verme, vücut geliştirme ve butik gibi spor çalışmaları yapılmaktadır.

13 Kasım 2011 Pazar

Bafra Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti

Kızılırmak İlköğretim Okulu, Çaka Bey Oymağı izcileri ile bu cenneti gezdik. Deltada bulunan kuşlar hakkında bilgi edindik.








Elimde gezdirdiğim kalın pelit ağacının nedeni, işte bu çakal izleri.




Dönüş yolculuğu
İzcilerimin enerjilerinin hiç tükenmediği yüzlerinden belli. Onların yüzlerindeki bu ifadeler her şeye değer.

5 Kasım 2011 Cumartesi

Kurban


Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. (Amin)

Kızılırmak İ.Ö.O Deniz İzcileri adaylarıyla Bafra Garnizon şehitliğini ziyaret ettik. Bayram arefeleri onların bayram günleridir. Onlara dualar etmek, onları unutmamak ve unutturmamak bizim borcumuz. Allah (C.C) onlardan razı olsun

                                    



Sevgili yakışıklı kardeşim Kamil elinden çay içtik. Sana mermi sıkan hainlerin pis elleri kurusun, onlar için yaşasın cehennem diyorum.
  Kıymetli arkadaşım, kardeşim Adem makamın ne yücedir. Çocukluğumuzda şimdi öğretmeni olduğum Kızılırmak İ.Ö.O 'nun bahçesinde top peşinde koşturduk. Sen dünyanın bin senelik şaşalı güzellikleri, bir saatine bile denk gelmeyen cennettesin, inşallah.

Şehitlik ziyaretinden sonra Allah (C.C.) sadık kullarından Bediüzzaman'ın talebelerinden Muhammer amcanın mezarına uğramadan buradan ayrılamazdık. Allah ondan razı olsun.